Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Jenny

Telefoonnummer : +86 135 3017 1335

WhatsApp : +8613530171335

Free call

Wat u over Vezel Optische Adapters moet weten

March 30, 2022

Laatste bedrijfscasus over Wat u over Vezel Optische Adapters moet weten
Kunnen de vezel optische adapters twee schakelaars precies verbinden en de transmissie van de lichtbronnen verzekeren terwijl zoveel mogelijk het verminderen van het verlies. Zo, weet u welke types van vezel optische adapters beschikbaar zijn? Welke zou factoren wanneer het kiezen van een vezel optische adapter en hoe te om het na het gebruiken van het behoorlijk schoon te maken moeten worden overwogen? Het volgende zal de relevante kennis over vezel optische adapters introduceren en zal de bovengenoemde vragen voor u beantwoorden.
 
laatste bedrijfscasus over Wat u over Vezel Optische Adapters moet weten  0
 
Wat is een Vezel Optische Adapter?
 
Zijn de vezel optische adapters één van de wijdst gebruikte basiscomponenten in vezel optische die mededelingen, ook als vezel optische koppelingen of vezel optische flenzen worden bekend, en in verbindingen van de vezel de optische verbinding in telecommunicatienetwerken, kabeltelevisienetwerken, en locale area networken gewoonlijk gebruikt. De functie van de optische vezeladapter is hoofdzakelijk het dokken te realiseren van dezelfde of verschillende optische vezel actieve schakelaars op de voorwaarde van klein verlies (dat het effect op het systeem uiterst klein is is). Zoals we allen weten, is de sleutel tot optische vezelverbinding de nauwkeurige groepering van de optische vezelkern, maar de traditionele verbindingsmethodes hebben bepaalde tekorten, zoals lassenbarsten, poriën, slakkenopneming, gebrek aan fusie of onvolledige penetratie, enz. Het verschil tussen de vezel optische adapter is dat het zijn eigen groeperingskoker binnen heeft, die van de vezel optische schakelaar kan nauwkeurig de plaats bepalen en de nauwkeurigheid van de verbinding verzekeren om krachtige verbinding tussen koorden van het vezel de optische flard te bereiken.
 
laatste bedrijfscasus over Wat u over Vezel Optische Adapters moet weten  1
 
Gemeenschappelijke Types van Vezeladapters
 
Er zijn vele types van vezel optische adapters. Het volgende introduceert hoofdzakelijk vier gemeenschappelijke types van vezel optische adapters: LC vezel optische adapters, FC-vezel optische adapters, Sc-vezel optische adapters, en naakte vezel optische adapters.
 
LC vezel Optische Adapter
De schakelaar van de LC-vezel optische adapter is een klein vierkant, dat in single-mode en multi-mode LC-vezel optische adapters volgens verschillende vezeltypes verdeeld is. De schakelaartypes omvatten lc-LC, lc-FC, lc-Sc, lc-ST en lc-MU. De LC-vezel optische adapter kan op het adapterpaneel worden geïnstalleerd voor het verbinden van LC-koorden van het vezel de optische flard of LC-vezel optische schakelaars, enz.
 
Sc-Vezeladapter
Sc-hebben de vezel optische adapters grote vierkante hoofden en diverse types, zoals standaard de vezel optische adapters van vrouwelijk-wijfjessc en hybride Sc-vezel optische adapters (zoals Sc-LC vezel optische adapters). Momenteel, gebruiken de meeste Sc-vezel optische adapters ceramische metalen kappen, maar multimode Sc-vezel optische adapters met bronsmetalen kappen worden ook gezien. Sc-worden de vezel optische adapters gekenmerkt door hoge samenpersende sterkte, de kleine schommeling van het toevoegingsverlies, hoge installatiedichtheid, stabiliteit en betrouwbaarheid, en kunnen worden gebruikt om Sc-koorden van het vezel de optische flard of Sc-schakelaars te verbinden.
 
FC vezeladapter
De FC-schakelaar van de vezel optische adapter is cirkel, gelijkaardig aan het LC-type van vezel optische adapter, en heeft enige en multi-mode punten. De schakelaartypes omvatten lc-FC, Sc-FC en fc-ST. Deze vezel optische adapter keurt metaalshell en een ceramische koker op de buitenkant goed, en de het vastmaken methode is een spanschroef, die stabiel en betrouwbaar is, en kan worden gebruikt om FC-koorden van het vezel de optische flard of FC-schakelaars te verbinden.
 
Naakte Vezeladapter
De naakte vezel optische adapters zijn speciale vezel optische adapters die naakte vezel optische kabels met optische apparaten verbinden. Dit type van adapter laat kabels toe om in verbindingsgroeven, hetzij voor toebehoren of elektronische apparaten worden geïnstalleerd.
 
laatste bedrijfscasus over Wat u over Vezel Optische Adapters moet weten  2
 
Te overwegen factoren wanneer het Kiezen van een Vezel Optische Adapter
 
Aangezien er vele types van vezel optische adapters zijn, en de verschijning van vezel optische adapters van verschillende leveranciers zeer gelijkaardig is, kunt u niet het weten hoe te kiezen. In het algemeen, wanneer het kiezen van een vezel optische adapter, zou u de volgende twee punten moeten overwegen.
 
Schakelaar en Kabeltypes
Eerst, bepaal het type van vezel optische die adapter op het verbindende kabeltype en schakelaartype wordt gebaseerd. Zoals:
1. Als de vezel optische adapter aan een single-mode koord van het vezel optisch flard wordt aangesloten, selecteer een single-mode vezel optische adapter. Als een koord van multi-mode vezel optisch flard wordt verbonden, gebruik een multi-mode vezel optische adapter.
2. De schakelaartypes op beide einden van de vezel worden verbonden de optische adapter zelfde is, selecteren de vezel optische adapter met hetzelfde schakelaartype, zoals lc-LC vezel optische adapter, maar als de verbonden schakelaars van verschillende types zijn, moet u een hybride vezel optische adapter, zoals lc-Sc Vezel optische adapters kiezen die. De vezel optische adapter waarmee de schakelaar wordt geselecteerd hangt van het verbonden type van schakelaar af.
 
Het Materiaal van de groeperingskoker
Ten tweede, heeft de optische die vezeladapter van ceramisch quasi-buismateriaal wordt gemaakt de voorkeur. De groeperingskoker is het meeste belangrijke stuk van de vezel optische adapter. Sommige fabrikanten kiezen metaal als materiaal van de groeperingskoker, maar men heeft geverifieerd dat de vezel optische die adapter van ceramisch wordt gemaakt veel beter is dan het gebruik van metaal als groeperingskoker. Dit is omdat de kristalstructuur van keramiek zeer hard is en niet na verloop van tijd als metaalmaterialen misvormt, zodat kan het high-precision vezel Beëindigen-gezicht verbindingen bereiken terwijl zich snel het richten. ORYARWA gebruiken de vezel optische adapters allen hoogte - kwaliteits ceramische kokers en high-density productietechnologie, die high-precision het gezichtsverbindingen van het vezeleind kunnen realiseren.
 
laatste bedrijfscasus over Wat u over Vezel Optische Adapters moet weten  3
 
Hoe te om Vezel Optische Adapters schoon te maken
 
Hoewel de vezel optische adapter vrij klein is en een stuk in de vezel optische aanleg van kabelnetten is, beïnvloedt dit zijn belangrijke positie in het vezel optische aanleg van kabelnettensysteem niet, en als ander vezel optisch materiaal, moet het regelmatig worden schoongemaakt. Er zijn twee belangrijke reinigingsmethodes, chemisch reinigen en het natte schoonmaken.
 
Chemisch reinigen: Eerst, neem een chemisch reinigenstaaf in de vezel op de optische adapter, het draait om het leeg te halen en te nemen, dan de schoonmakende staaf op de binnenkant van de koker richten, de schakelaar binnen de vezel optische adapter, en controle schoonmaken of het eindgezicht van de schakelaar vervuild is.
 
Het natte Schoonmaken: Eerst, dompel de schoonmakende stok in de vezel het schoonmaken oplossing onder, neem de natte schoonmakende stok in de adapter op, en draai de schoonmakende stok op de oppervlakte van de groeperingskoker, dan neem een droge katoenen zwabber om de schakelaar binnen de vezel schoon te maken de optische adapter, opnieuw het gezicht van het schakelaareind verontreiniging controleert.
 
laatste bedrijfscasus over Wat u over Vezel Optische Adapters moet weten  4
 
Conclusie
 
Voor vezel optische adapters, is de vezelgroepering zeer belangrijk. Als de vezel niet behoorlijk wordt gericht, zal er grote verliezen bij de verbinding zijn, en als het verlies te groot is, zal het netwerk niet werken. In een vezel optisch communicatiesysteem, geen kwestie hoe eenvoudig of klein een component is, zal het een essentiële rol in het volledige systeem spelen. Bovendien heeft ORYARWA vele types van vezel optische adapters voor u om te kiezen van. Zij hebben de voordelen van laag toevoegingsverlies, goede uitwisselbaarheid en herhaalbaarheid, weerstand op hoge temperatuur en zure en alkali, en stabiele prestaties. Zij zijn absoluut uw verbinding van de vezelverbinding. de beste keus. Voor nadere informatie ongeveer producten van de vezel kunnen de optische adapter, u naar de officiële website van ORYARWA gaan de pagina van productdetails bekijken, klantenservice raadplegen of de VIP hotline roepen: 0086 135 3017 1335.
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

jenny.qin@ouyahua.com
+8613530171335
+86 135 3017 1335
+86 135 3017 1335
+86 135 3017 1335